Prouder. De site voor trotse ouders, die vals beschuldigd zijn
en voor opa's en oma's, broers, zussen en vrienden die er ook last van hebben dat dit in Nederland kan.
wat zijn de gevolgen als je je huis verlaat ?

Als je als man een tijdelijke pauze in je relatie wil inlassen kun je beter niet je huis verlaten. Je kunt beter naar de zolder verhuizen dan weggaan. Als je weggaat en kinderen in het huis achterlaat bij je ex verspeel je al je rechten. Als jouwaanstaande ex er een nieuw slot inzet en je niet meer het huis in kan houdt het eigenlijk gelijk op. Je komt er niet meer in. Ook als je beiden eigenaar bent dan heeft degene die het huis in kan het voor het zeggen. 

Het kan dan zomaar gebeuren dat je na maanden eindelijk weer naar binnen kan, om op bezoek te gaan in jouw eigen huis bij jouw eigen kinderen en dat je ondertussen niets te vertellen meer hebt, noch over de woning, noch over de kinderen.

 

www.prouder.nl©

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
tweet
Categorieën
Google Analytics Alternative